Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Botilbud

Botilbuddet på Brande Åcenter består af 32 lejligheder placeret i fire huse. I hvert hus er der fælles stue, køkken og terrasse, som borgerne kan bruge efter ønske og behov.

Beboere i gang med forskellige aktiviteter

De enkelte lejligheder er ca. 60 m2 store og har eget badeværelse samt egen terrasse. Lejlighederne er borgernes private lejemål, hvor de hver især sætter deres personlige præg afhængig af deres ønsker, behov og individuelle, kulturelle baggrund.
 
Borgerne på Brande Åcenter skal opleve et hjems funktion, rettigheder og værdier på trods af støttebehov fra fagpersoner. Uanset hjælpebehov er medarbejderne "gæster" i borgerens hjem og skal arbejde i forhold til dette.

Lejlighederne er både borgernes private hjem, men er samtidig medarbejdernes arbejdsplads. Det vil sige at vi i videst muligt omfang tager hensyn til borgernes behov, samtidig med, at vi tager højde for medarbejdernes arbejdsmiljø

Wellness rum

På Brande Åcenter har vi to wellnesrum med spabad, hyggebelysninger, dekorationer på væggene og musik. Det kan gøre en praktisk ting som et bad, til en oplevelse for sjælen. Her kan både følesansen, via kontakten med vandet, men også syns- og høresansen blive stimuleret.

Indsæt galleri
No macro content available for WYSIWYG editing

Brande Åcenter
Ny Sandfeldvej 7-9  -  7330 Brande
Tlf.: 99 60 37 50  - brandeaacenter@ikast-brande.dk