Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vikarer

På Brande Åcenter har vi et korps af faste vikarer tilknyttet der kan træde til når vores fastansatte medarbejdere har ferie, er syge, deltager i kurser og så videre.

Det at være vikar på Brande Åcenter er mere end blot at være vikar. Vores vikarer honorerer de krav, vi også stiller til de faste medarbejdere. De regler og love der er for området for Voksne Udviklingshæmmede f.eks. indenfor magtanvendelse, tavshedspligt skal overholdes af alle.

Til gengæld møder de også den samme støtte og kollegiale omsorg, da de er en ligeså vigtig del af Brande Åcenter som resten af medarbejderstaben.

Der afholdes vikarmøder, hvor dagsordenen kan indeholde emner som etik og respekt for de enkelte beboere.

Ønsker du at blive vikar?

Vi ansætter af og til nye medarbejdere og vikarer, så synes du at Brande Åcenter lyder som en spændende arbejdsplads og mener du, at du kan leve op til vores forventninger, så modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger.

Send din ansøgning til:
 
brandeaacenter@ikast-brande.dk

eller:

Brande Åcenter
Ny Sandfeldvej 9
7330 Brande

Ønsker du mere information eller vil du gerne se Brande Åcenter, så kan du kontakte leder Sidsel Marie Nielsen på tlf.nr.: 9960 3752 / 22 67 23 90 eller via mail: simni@ikast-brande.dk

Brande Åcenter
Ny Sandfeldvej 7-9  -  7330 Brande
Tlf.: 99 60 37 50  - brandeaacenter@ikast-brande.dk